Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Zbog "Dubrovnik Triathlona" izmjene autobusnih linija 1A, 1B i 3

02.10.2021.

07:44

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Zbog održavanja Dubrovnik Triathlona, u suglasnosti sa svim nadležnim službama Grada Dubrovnika i Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, Libertas će u vremenu trajanja manifestacije izmijeniti trase prometovanja na linijama 1A, 1B i 3.

Linija 1A će u smjeru Pila prometovati iz Komolca po važećem voznom redu, trasom: Komolac (Plin), okretište kiosk Mokošica, Lozica, Most Dr. Franja Tuđmana, Nuncijata, Ilijina glavica, Grawe, te ulicom Dr. Ante Starčevića do Pila. U smjeru Mokošice će prometovati Pile, Čistoća, Tommy, Ilijina glavica, Nuncijata, Most Dr. Franja Tuđmana, Lozica, okretište kiosk Mokošica, Komolac.

Linija 1B će u smjeru Pila prometovati: Mokošica, Lozica, Most Dr. Franja Tuđmana, Nuncijata, Ilijina glavica, Grawe, te ulicom Dr. Ante Starčevića do Pila. U smjeru Mokošice će prometovati Pile, Čistoća, Tommy, Ilijina glavica, Nuncijata, Most Dr. Franja Tuđmana, Lozica, Mokošica.

Linija broj 3 u spomenutom periodu neće prometovati.

Kako za vrijeme održavanja Dubrovnik Triathlona neće prometovati linija 3, linije iz Mokošice 1A i 1B će se zaustavljati na svim stanicama od Nuncijate do Ilijine Glavice u oba smjera, kao bi se što kvalitetnije premostio izostanak linije broj 3.

Također vrijedi napomenuti kako će biti uvedena dodatna autobusna linija Pile – Autobusni kolodvor, koja će  s Pila polaziti u 13:50, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00 i 16:30.

Po završetku manifestacije promet će se odvijati po rasporedu koji je aktivan vikendima. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.