Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Zračna luka donirala 200 tisuća kuna bolnici za borbu protiv koronavirusa

08.04.2020.

17:29

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Predsjednik Uprave Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić objavio je na društvenoj mreži Facebook kako je ta tvrtka u većinskom državnom vlasništvu donirala 200 tisuća kuna Općoj bolnici Dubrovnik za borbu protiv pandemije koronavirusa.

"Kao i proteklih godina, i u ovim za sve preteškim vremenima, za vrijeme dok je Zračna luka Dubrovnik u Čilipima, jedna od najvažnijijh kucavica gospodarstva Dubrovačko-neretvanske županije pa i šire, a poglavito turizma - zatvorena iz poznatih okolnosti, kad su prihodi svedeni na apsolutnu nulu, kad tražimo sve moguće načine da zadržimo naše vrijedne zaposlenike, darujemo Općoj bolnici Dubrovnik 200 000 kuna za nabavu potrebite opreme za bitku protiv pandemije COVID-19. Jer sada je to najvažnije, najhitnije i najpotrebitije. Time želimo pomoći svim pučanima naše hrvatske najljepše županije i očuvati stabilnost zdravstvene skrbi u našem kraju", napisao je na društvenim mrežama Luetić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.