Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Župan Dobroslavić s ministricom Žalac o projektima u obrazovanju

11.07.2017.

13:11

Autor: Adriana Tomašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radni sastanak župana dubrovačko neretvanskog Nikole Dobroslavića sa suradnicima s ministricom regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijelom Žalac o potrebama u rješavanju prostornih problema u obrazovanju i mogućnost financiranja njihovih projekata.

Župan Nikola Dobroslavić danas je u Palači Ranjina održao sastanak s ministricom regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijelom Žalac na kojem su sudjelovali i saborski zastupnici Branko Bačić i Sanja Putica, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, pomoćnik ministrice obrazovanja Momir Karin, zamjenica župana Žaklina Marević, načelnik Općine Konavle Božo Lasić, ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić i Jelka Tepšić, ravnateljica županijske razvojne agencije Dunea Melanija Milić te ostali predstavnici Ministarstva, Županije i Općine. Na sastanku su razmotrene potrebe u rješavanju prostornih problema u obrazovanju i mogućnost financiranja njihovih projekata. Poseban naglasak stavljen je na Osnovnu školu Cavtat koja je prioritet Dubrovačko-neretvanske županije s obzirom na njeno izuzetno loše stanje. Ministrica Žalac i saborski zastupnici iskazali su spremnost i pomoć u pronalasku načina financiranja izgradnje novog objekta ove škole.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.