Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Županija sufinancira izgradnju nogometnog igrališta za najmlađe u Župi

22.04.2021.

10:05

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Župa dubrovačka

Općina Župa dubrovačka

Foto: - / -

Prilikom posjeta Općini Župa dubrovačka župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza potpisali su Ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste, te nabave opreme za potrebe kluba.

Nakon uspješne izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom, Općina Župa dubrovačka suradno s NK Župa dubrovačka nastavila je s ulaganjem u sportsku infrastrukturu u SRC Čibača.

Započeti radovi na rekonstrukciji glavnog nogometnog terena su pri samom kraju, a kako smo već izvještavali, Središnji državni ured za sport pri Ministarstvu turizma i sporta sufinacirao je projekt rekonstrukcije u ukupnom iznosu od 418.000 kuna, dok je Općina Župa dubrovačka u svom proračunu za 2021. godinu osigurala dodatnih 422.000 kuna.

Briga o djeci i mladeži prioritet su Općine Župa dubrovačka, te će se izgradnjom pomoćnih nogometnih igrališta koja su obogaćena za još jedno i rekonstrukcijom glavnog nogometnog terena NK Župa dubrovačka značajno popraviti uvjeti za odvijanje trenažnih procesa i natjecanja svih uzrasta kluba.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.