Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Županijska Turističke zajednica na "Nordic Road Show 2022." u Skandinaviji

13.05.2022.

17:06

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Županijska Turističke zajednica na "Nordic Road Show 2022." u Skandinaviji

Županijska Turističke zajednica na "Nordic Road Show 2022." u Skandinaviji

Foto: TZ Dubrovačko-neretvanske županije / -

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovala je na Nordic Roadshow 2022 pod nazivom “Meet the World”.

Prezentacije su organizirane od 9. do 12. svibnja u četiri glavna grada nordijskih zemalja: Stockholmu, Kopenhagenu, Oslu i Helsinkiju.

Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se po drugi put odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je organizator spomenutih prezentacija.

U ponedjeljak 9. svibnja prezentacija se održala u Stockholmu u kongresnoj dvorani hotela Nordic Light u centru grada. Uz 30-tak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 40-tak agenata i novinara iz Švedske. Sudionici su bili vrlo zainteresirani za Dubrovačko-neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik ali i otoke.

U utorak 10. svibnja B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Scandic Copenhagen. U Danskoj su domaći agenti i novinari bili još brojniji, mnogi od njih već imaju dogovorene grupe koje dolaze u našu Županiju, a ovim putem su dobili odgovore na brojna konkretna pitanja o destinaciji.

U srijedu 11. svibnja prezentacije su nastavljene u Oslu, a održane su u prostorijama MESH Youngstorget. Zanimanje za našu Županiju i u Oslu je bilo na vrhuncu, a naš prezentacijski stol je bio posjećen cijelo vrijeme trajanja prezentacije.

Posljednja prezentacija održana je u četvrtak u Helsinkiju u hotelu Katajanokka na istoimenom otočiću u centru grada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.