Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Županijska TZ predstavila se na Nordic Roadshow 2021. "Meet the World"

25.11.2021.

17:06

Autor: Radio Dubrovnik

TZ DNŽ

TZ DNŽ

Foto: - / -

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluje na Nordic Roadshow 2021 pod nazivom “Meet the World”. Prezentacije se održavaju od 22. do 25. studenog u četiri glavna grada nordijskih zemalja Finske, Danske, Norveške i Švedske.

Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je organizator prezentacija.

U ponedjeljak 22. studenog prezentacija se održala u Helsinkiju na lokaciji Sofia future farm. Uz 20-ak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 30-tak kupaca iz Finske. Agenti su veoma zainteresirani za Dubrovačko-neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik ali i Korčulu i Mljet.

U utorak 23. studenog B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Crown Plaza Towers. U Danskoj su domaći agenti bili još brojniji, te su sa zanimanjem pratili prezentaciju i imali brojna pitanja oko organizacije putovanja i boravka u destinaciji.

U srijedu 24. studenog road show prezentacije su se nastavile u Oslu na lokaciji MESH Youngstorget, a 25. studenog završavaju se u Stockholmu u prostorijama Aviareps agencije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.