Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Night at the Oscars" i animirani filmovi u Parku Maslinata

20.06.2019.

11:44

Autor: Radio Dubrovnik

Valamar Riviera

Valamar Riviera

Foto: - / -

Ljeto u Valamaru vam i ove godine donosi najbolje projekcije filmova u sklopu Open Air Cinema u Parku Maslinata. Open Air Cinema je odličan način za provesti večer na otvorenom. Predivan park, ležaljke i hladna pića uz najbolje filmove koje ćete moći doživjeti četvrtkom i nedjeljom.

Tako će najmlađi filmoljupci imati priliku pogledati najbolje animirane filmove četvrtkom s početkom u 21 sat, dok će se igrani filmovi prikazivati nedjeljama, također, s početkom u 21 sat. Ovogodišnja tema Open Air Cinema su filmovi nagrađeni Oscarom tako da će svi posjetitelji imati priliku pogledati najbolje svjetske filmove i to besplatno.

Već večeras bit će prikazan prvi animirani film za naše najmlađe - "Otto: Istraživač Dubina". Otto je avanturistička hobotnica (posljednja od svoje vrste) koja živi u dubini sa štreberskom i nespretnom ribom Evom i neurotičnom škampicom Alice. Kada nesreća razori njihov dom, kreću na opasan put u potragu za novim domom.

U nedjelju 23. lipnja biti će prikazan prvi igrani film nagrađen Oscarom – "Greben Spašenih". "Greben Spašenih / Hacksaw Ridge" je australsko-američki biografski ratni film iz 2016. godine koji je nastao prema inspirativnoj i predivnoj istinitoj priči o vojniku Desmondu Dossu. Desmond Doss je prvi vojnik koji je bez ispaljenog metka dobio Medalju časti.

Projekcije će se događati svaki drugi tjedan, četvrtkom i nedjeljom, s početkom u 21 sat.

Raspored ostalih filmova možete pronaći na Valamarovoj Facebook stranici - Ljeto u Valamaru.

Ulaz je besplatan na sve projekcije, a za sve posjetitelje osiguran je i besplatan parking.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.