Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Otvorene prijave za besplatni "League of Legends" online turnir

30.01.2022.

07:01

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Otvorene prijave za besplatni "League of Legends" online turnir

Otvorene prijave za besplatni "League of Legends" online turnir

Foto: Kenova Gaming / -

Izašla je nova sezona u League of Legendsu pa Kenova Gaming i Informatički klub Futura organiziraju drugi po redu besplatni online League of Legends turnir.

Turnir počinje 5. veljače, a prijave su besplatne i možete se prijaviti na futura.com.hr/prijava-lol

Broj ekipa je ograničen, a prijave se primaju do 4. veljače. Za prva tri mjesta su osigurane nagrade, kao i MVP nagrada za najboljeg igrača turnira.

1. mjesto: 5x Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+) + 3D printane zlatne medalje

2. mjesto: 5x Mystery Skin + 3D printane srebrne medalje

3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key + 3D printane brončane medalje

Turnir se igra tri tjedna, odnosno tri vikenda od 5. do 20. veljače. Grupna faza će se odvijati u prvom tjednu (5. i 6. veljače). U drugom tjednu se igra četvrtfinale i polufinale (12. i 13. veljače), a u finalnom trećem tjednu će se igrati match za 3. mjesto i finale (19. i 20. veljače). Izvlačenje skupina je na rasporedu u petak 4. veljače.

Turnir se održava u skupinama ovisno o broju ekipa. Najbolje ekipe iz skupina se plasiraju u knockout fazu turnira. Sve detalje i pravila igrači mogu pratiti na Discord kanalu Kenova Gaminga.

Osim ždrijeba i cijeli turnir će se prenositi uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Turnir ima potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u čijoj će se tehničkoj radionici održavati prijenos uživo, ali će i na 3D printerima isprintati nagrade za najbolje ekipe i igrače.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.