Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Ritmo de Salsa Dubrovnik upisuje u novu, proljetnu grupu

11.02.2022.

16:27

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik upisuje u novu, proljetnu grupu

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik upisuje u novu, proljetnu grupu

Foto: Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik / -

„Vrijeme je da otkrijete salsu!”, poručuju iz udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik i najavljuju upise u novu, proljetnu grupu!

Prvi sat upisa zakazan je za utorak 15. veljače u 20.30, uz obaveznu prijavu preko Google forma: https://forms.gle/bXbaaAiwVNwuNT6FA

„Nije vam potrebno nikakvo plesno predznanje, samo dobro raspoloženje i volja!”, kažu dubrovački salserosi.

Satovi će se održavati dvaput tjedno: utorkom i petkom od 20.30 do 22 sata, u zgradi tzv. Mala Venecija ispred Hotela Lapad. Sati traju 90 minuta. Za dvoranu je potrebna posebna obuća, npr. tenisice s tankim đonom, 'baletanke' su dobra opcija za cure, a štikle se definitivno ne preporučuju. Obuća ne treba biti nova, dapače starija se bolje kliže. Može se plesati i u čarapama. Najbolje je obući udobnu odjeću.

Mjesečna članarina iznosi 200 kuna (plaća se do 10. u mjesecu), dok je momcima prvi mjesec besplatan!

„Udrugu vodimo iz ljubavi prema plesu i sve se članarine koriste za potrebe udruge. Bitno nam je da što više ljudi pleše, u tome uživa i da vlada pozitivna atmosfera”, poručuju iz udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik.

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik osnovana je 2013. godine i u devet godina predivna priča o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi uspješno se gradila. Uz redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji, povezivala se s brojnim drugim školama, a ljubav Dubrovčana prema afro-karipskim plesovima samo je rasla. Vrhunac je svakako bio prvi salsa festival u Dubrovniku - „Đe Plešeš? Dubrovnik Salsa Festival”, koji je udruga organizirala u veljači 2020. godine, desetak dana prije početka pandemije u Hrvatskoj.

Više informacija o upisima kao i o radu udruge pronađite na facebook stranici Đeplešeš - Ritmo de Salsa Dubrovnik!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.