Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Splitski komičari ponovno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji!

08.11.2019.

10:13

Autor: Radio Dubrovnik

Splicka scena

Splicka scena

Foto: - / -

Idućih dana SplickaScena stiže u Konavle, Dubrovnik i Metković! Komičari SplickeScene se vraćaju u Dubrovačko-neretvansku županiju, a prva njihova ovosezonska gostovanja bit će raznolika. Već večeras su u Dubrovniku!

U Dubrovnik i Metković stižu s tematskom stand-up predstavom "Mi muškarci, vi žene"! Taj isti show su izveli ovog ljeta u rasprodanom kinu Slavica, a zbog velikog interesa opet se vraćaju. Prvi show zakazan za večeras u 20:30 sati u kinu Sloboda je rasprodan pa su dodali još jednu raniju izvedbu u 18 sati, za koju je ulaznica sve manje.

Isti ovaj show izvest će u subotu 9. studenog u 20 sati u kinu Pobjeda u Metkoviću, a oni ga opisuju ovako: Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Vanja Dobrijević, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo.

Prvi put gostovat će i u Konavlima, točnije u Domu kulture Gruda, gdje će se publici predstaviti s presjekom svog najboljeg materijala pa će tako publika u Konavlima imati prilike upoznati Splićane kroz show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ u četvrtak u 20 sati.

Ako već niste gledali njihov nastup ili možda jeste, a želite se prisjetiti i zagrijati za nadolazeće gostovanje, možete na YouTube-u pogledati njihov comedy special “Stand-up po splicki”.

Detalji o dotičnim nastupima mogu se pronaći i na facebook stranici SplickeScene te na slijedećim linkovima:

-          7.11. - Dalmatinska stand-up comedy večer - Dom Kulture Gruda / Konavle - https://www.facebook.com/events/525242871542687/

-          8.11. - Early show! Dubrovnik: Mi muškarci, vi žene - tematska predstava - https://www.facebook.com/events/412185183044749/

-          8.11. - Dubrovnik: Mi muškarci, vi žene - tematska standup predstava - https://www.facebook.com/events/1408910509261218/

-          9.11. - Metković: Mi muškarci, vi žene - tematska standup predstava - https://www.facebook.com/events/2624144491040017/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.