Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Tradicionalni Dubrovački božićni koncert večeras u Lacromi

19.12.2021.

08:27

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Dubrovački zimski festival

Dubrovački zimski festival

Foto: - / -

Tradicionalni Dubrovački božićni koncert održat će se večeras u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu te će Dubrovčanima i svim ostalim gostima, svojim programom približiti čaroliju blagdana.

Tom prigodom, Dubrovačkom simfonijskom orkestru, koji će nastupiti pod ravnanjem maestra Ivana Huta, pridružit će se najuspješnija hrvatska sopranistica, prvakinja Opere HNK u Zagrebu Valentina Fijačko Kobić i mladi tenor Roko Radovan uz svima dobro poznatog Gorana Karana, perspektivnu Luciju Pećar Končić te mladu pjevačku nadu Nikoletu Ivanković i klapu Ragusavecchia.

Raznolik koncertni program koji će orkestar i ostali izvođači izvesti uključuje brojne tradicionalne pjesme, od svima znanih božićnih klasika do tradicijskih božićnih napjeva.

Ulaznice po cijeni od 70 i 100 kn mogu se kupiti u Tisak media centru (Brsalje 9) te online na www.ulaznice.hr, a prisustvovanje koncertu moguće je jedino uz valjanu EU digitalnu COVID potvrdu.

Koncert se ostvaruje u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Dubrovačkog simfonijskog orkestra te grupacije Valamar.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.