Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Ulicama našeg Grada": Klapska pjesma kroz cijeli tjedan

01.08.2022.

18:47

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

"Ulicama našeg Grada": Klapska pjesma kroz cijeli tjedan

"Ulicama našeg Grada": Klapska pjesma kroz cijeli tjedan

Foto: TZ grada Dubrovnika / -

U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u okviru programa Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, organizirano je pedesetak priredbi za dobru zabavu i nezaboravno ljeto.

U tjednu do 7. kolovoza nastavlja se zabavni program “Ulicama našeg Grada”, od 22 do 23 sata, nastupom Klape Maestral, u ponedjeljak, 1. kolovoza kod Onofrijeve fontane.

U srijedu, 3. kolovoza, ženska klapa FA Linđo imat će nastup s početkom u 21 sat kod Onofrijeve fontane, dok će grupa Matko i Brane od 22 sata zabavljati sve posjetitelje u Šipanskoj Luci. U Uvali Lapad, s početkom u 22 sata nastupit će Trio Laus.

U subotu, 6. kolovoza, ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 21 sat, koncert će održati Legenda AR Tribute, osnovana u Buenos Airesu. Argentinski Hrvati predstavit će dalmatinske pjesme i tipične hrvatske melodije s ciljem očuvanja kulturnih korijena svojih predaka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.