Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Ulicama našeg Grada": Koga ćete i gdje ovog tjedna slušati?

09.08.2022.

07:25

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

"Ulicama našeg Grada": klapski program

"Ulicama našeg Grada": klapski program

Foto: TZ grada Dubrovnika / -

U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u okviru programa "Ulicama našeg Grada" te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, organizirano je pedesetak priredbi za dobru zabavu i nezaboravno ljeto.

Zabavni program “Ulicama našeg Grada” nastavlja se i ovaj tjedan od 22 do 23 sata. Tako će večeras u Uvali Lapad nastupiti Klapa Ragusavecchia, a u srijedu 10. kolovoza Klapa Ragusa kod Onofrijeve fontane.

U četvrtak 11. kolovoza u Uvali Lapad sve posjetitelje zabavljat će Klapa Karaka, dok će u petak 12. kolovoza, također u Uvali Lapad, od 22 do 23 sata nastupiti KUD Sv. Juraj Osojnik.

U subotu 13. kolovoza u Brsečinama će sve mještane i njihove goste od 22 sata zabavljati Klapa Šufit, a u nedjelju 14. kolovoza od 20 sati u Zatonu Velikom grupa Malfi.

U srijedu 10. kolovoza od 21 sat na kupalištu Šulić održat će se tradicionalna Pilarska noć, uvijek odlična zabava uz Trio Gušt, dok će se u nedjelju 14. kolovoza od 22 sata za dobru atmosferu za sve otočane i njihove goste na Ribarskoj noći u Suđurđu pobrinuti Ivana Kovač.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.