Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Valentinovo za neromantične: U Rixosu hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život"

14.02.2022.

07:44

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

U Rixosu hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život"

U Rixosu hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život"

Foto: Produkcija Music Time / -

Ovog Valentinova saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima! Regionalna hit komedija Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" održat će se večeras u 20 sati i hotelu Rixos Premium.

Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku? – sva ta, ali i mnoga druga pitanja, otvorit će Maca u autorskoj predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život".

Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće, te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Osim o uvijek aktualnim pitanjima o ljubavi, ova će vas monodrama natjerati da razmislite dobro o sebi, ali i o svijetu koji vas okružuje.

"To je tema koja se tiče svih nas; oslikavanje stvarnosti muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo. Komedija je to kad gledaš sa strane, ali kad se sam nađeš u konfliktu s dragom osobom, to je najveća tragedija. U životu smo uvijek na neki način i pacijenti i terapeuti. Kad gledaš druge uvijek si 'pametan', i pitaš se čemu svađa, pa misliš da se to sve može riješiti i drugačije, ali kada se sam nađeš u takvoj situaciji, onda je to već druga priča", riječi su kojim vlastitu predstavu, ali i problematiku kojom se bavi opisuje Dragan Marinković.

Hit komedija ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' velikom je brzinom osvojila cijelu regiju. Za prvih godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-tak dvorana širom regije, karte su nestajala u nekoliko sati, te je predstavu pogledalo više od 50,000 ljudi. Poslije prve godine gledatelje je teško više i brojati, no jedno je sigurno – interes ne jenjava, a mnogi se u publiku vraćaju ponovno, jer ovo je predstava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

UPOZORENJE: „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha.

Ulazak na predstavu moguć je uz predočenje COVID POTVRDE. Ulaznice potražite na sustavu eventim.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.