Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Caritas: Tijekom srpnja selimo i ne primamo materijalne donacije

04.07.2022.

07:30

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Caritas

Caritas

Foto: Cineberg / SHUTTERSTOCK

Caritas Dubrovačke biskupije kroz srpanj seli iz sadašnjih prostorija na novu lokaciju: Vatroslava Lisinskog 13a. S radom na novoj lokaciji počinje 1. kolovoza.

Zbog toga iz Caritasa obavještavaju kako donacije odjeće i obuće, kao i sve druge materijalne donacije u ovom periodu, do daljnjega, neće biti u mogućnosti primati.

"Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju. O promjenama i ponovnom početku prikupljanja odjeće ćete biti pravovremeno obaviješteni", navode.

Korisnici pomoći Caritasa Dubrovačke biskupije internim načinom komuniciranja su već ranije obaviješteni o preseljenju te su unaprijed dobili redovnu mjesečnu pomoć.

Za sve upite vezane uz posudbe medicinskih/ortopedskih pomagala putem redovnog programa Posudionice medicinskih pomagala, moguće je javiti se na neki od brojeva: 091 323 3925 te 020 612 240, kao i putem kontakt mailova navedenih na Caritasovoj mrežnoj stranici: https:/caritas.db.hr.

"Dragi sugrađani,korisnici, volonteri i donatori, veselimo se novim susretima na našoj novoj lokaciji. Vidimo se uskoro!", poručuju iz biskupijskog Caritasa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.