Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić i Franković čestitali Kurban bajram

10.07.2022.

10:33

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

default error photo

Župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su imamu dubrovačkom Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitke povodom Kurban-bajrama.

Poštovani gospodine Heriću,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno, Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Kurban-bajrama.

NAdam se da će Vam ovaj blagdan donijeti mir, blagostanje i međusobno razumijevanje te da ćete ga provesti u radosti zajedno sa svojim najmilijima.

Uz želje da Vam ovaj Bajram bude sretan, neka Vas blagdansko vrijeme ispuni vjerom i snagom.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,

Župan

Nikola DobroslavićPoštovani gospodine Heriću,

Vama i svim sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom nadolazećeg najvećeg muslimanskog blagdana Kurban bajrama.

Poučeni načelima vjere kao neiscrpnog izvora snage za prevladavanje svih nedaća, neka vas i ovogodišnja proslava blagdana podsjeti na važnost očuvanja mira i iskazivanja solidarnosti prema potrebitima.

Pripadnici islamske zajednice u Dubrovniku uistinu svojim životnim primjerom i djelovanjem pokazuju na koji način treba njegovati zajedništvo, razumijevanje i toleranciju. Upravo te vrijednosti, oslonjene na ono dobro u svakom čovjeku, predstavljaju ispravan smjer koji je nužan preduvjet za izgradnju boljeg društva i prosperiteta našeg Grada i zemlje.

Uz najbolje želje, neka ovaj blagdan donese obilje radosti i blagostanja među vaše obitelji.

„Bajram Šerif Mubarek Olsun!"

Gradonačelnik Grada Dubrovnika

Mato Franković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.