Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić i Franković čestitali pravoslavni Uskrs

24.04.2022.

10:20

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Sretan Uskrs pravoslavnim vjernicima!

Sretan Uskrs pravoslavnim vjernicima!

Foto: - / -

Župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su uskrsne čestitke parohu dubrovačkom Vladanu Perišiću te svim vjernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru.

Poštovani gospodine Perišiću,

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno, Vama i svim vjernicima koji blagdan Kristova uskrsnuća slave po julijanskom kalendaru, želim blagoslovljen i sretan Uskrs.

Vrijeme Uskrsa donosi nam nadu, zajedništvo i jača vjeru. Neka najveći kršćanski blagdan u vaše obitelji unese ljubav i mir.

S poštovanjem,

Župan

Nikola Dobroslavić


Poštovani gospodine Perišiću,

Vama i svim vjernicima pravoslavne vjere od srca želim čestitati Uskrs, najveći kršćanski blagdan.

Duhovno ozračje Uskrsa pruža nam nadu u jedan bolji svijet, svijet duhovnog buđenja, ljubavi i zajedništva. Neka Isusova žrtva i njegovo uskrsnuće donesu utjehu i učvrste vjeru u bolje sutra u vremenu koje pred nas stalno postavlja nove izazove.

Uskrs predstavlja pobjedu života nad smrti, simbol Kristove muke i uskrsnuća, ali i novoga početka. Stoga neka ovi svečani dani u svima nama potaknu osjetljivost za druge, da širimo dobrotu i da, prije svega, budemo bolji ljudi. Od srca želim da nas i dalje povezuje humanost i osjećaj solidarnosti te da snagu crpimo u zajedništvu.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno upućujem Vam najiskrenije čestitke, uz želje da vam Uskrs donese obilje mira i sreće.

Hristos voskrese!

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.