Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Izvrsni rezultati dubrovačkih plesača u Zagrebu

09.05.2022.

18:25

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Izvrsni rezultati dubrovačkih plesača u Zagrebu

Izvrsni rezultati dubrovačkih plesača u Zagrebu

Foto: Plesno rekreacijski studio Dubrovnik / -

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik i Mažoretkinje Grada Dubrovnika sudjelovali su na međunarodnom natjecanju ''International DANCE Open 2022. Finale'' i prvenstvu ''IBFF FIT KIDS Balkan Championship''.

Na devetom izdanju jednog od najvećih svjetskih natjecanja koje se održalo u Zagrebu od 05. do 08. svibnja 2022. godine, svoje brilijantno plesno i športsko umijeće pokazalo je preko 7.000 natjecatelja iz 1.880 plesnih i športskih klubova te škola, iz ukupno 38 zemalja.

Na ovogodišnjem međunarodnom natjecanju “International Dance Open 2022. Finale”, naši dubrovački plesači Zumba Mini Kidsi i Zumba Kidsi iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, predstavili su se s ukupno deset koreografija, te su osvojili 9 zlata i 1 broncu.

Na međunarodnom finalu prvi put su sudjelovale i naše dubrovačke mažoretkinje koje su se predstavile s ukupno dvije koreografije, te su osvojile 2 zlata.

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik također je sudjelovao na prvenstvu “IBFF FIT KIDS Balkan Championship” u kategoriji Fit Kids Solo, u izvedbi Mie Turčinović na kojem je osvojeno 1 zlato.

“Od srca čestitamo našim vrijednim plesačima, koji su zajedničkim snagama ponovno dali sve od sebe i to potvrdili izvrsnim rezultatima na ovom spektakularnom međunarodnom natjecanju. Zadovoljni ostvarenim rezultatima te osvojenim peharima koje smo donijeli u Grad, nastavljamo s intenzivnim radom i pripremama za nadolazeće nastupe i natjecanja koja nam uskoro slijede", poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Mažoretkinja Grada Dubrovnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.