Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Tjedan proljetnih okusa" u dubrovačkim restoranima

16.04.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

"Tjedan proljetnih okusa" u dubrovačkim restoranima

"Tjedan proljetnih okusa" u dubrovačkim restoranima

Foto: TZ grada Dubrovnika / -

Uz vedre proljetne dane održava se "Tjedan proljetnih okusa" – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja tijekom koje ćete moći uživati u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 17. do 24. travnja.

Dubrovački chefovi, inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su zanimljive menije sastavljene od jela s divljim šparogama, rotkvicama, mladim lukom, bobom, janjetinom, škampima.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje osamnaest ugostiteljskih objekata: Restoran Azur Dubrovnik, Restoran Banje Beach, Konoba Blidinje, Konoba Carpaccio, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Gusta me,Hotel Kazbek,Taverna Loggia,Restoran Eden,Restoran Momenti Hotela Valamar Collection President,Restoran Orsan,Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sesame Restoran Stara Loza u Prijeko Palace-u, Bistro Tavulin te Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero.

Bogatu ponudu restorana kao i brojeve za rezervaciju možete vidjeti ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.