Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Traže se volonteri za Dubrovnik Dub Bowl

07.07.2022.

13:01

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Traže se volonteri za Dubrovnik Dub Bowl

Traže se volonteri za Dubrovnik Dub Bowl

Foto: Volonterski centar Dubrovnik / -

Dubrovnik osmu godinu zaredom postaje centar juniorskog tenisa i dom najboljim mladim igračima svijeta.

Kako bi ovaj događaj bio uspješan, potrebno je aktivno sudjelovanje građana Dubrovnika, osobito volonterki i volontera.

"Postani Dubrovnik Dub Bowl volonterka ili volonter, budi dio inspirativne ekipe, podrži mlade sportaše i njihove trenere, nauči zanimljive stvari i upoznaj ljude iz raznih zemalja u narednom tjednu od 10. do 17. srpnja", ističu iz Volonterskog centra Dubrovnik.

Mogućnost za volontiranje:

Welcome desk / info desk 11. srpnja – 17.srpnja (8h – 18h)

Pomoć na službenim događajima turnira (svečana ceremonija otvaranja turnira, Kino večer, Kids' day na Stradunu, svečana ceremonija zatvaranja turnira)

Asistencija na teniskim terenima tijekom mečeva 11. srpnja – 17.srpnja (8h – 18h)

Podrška igračima & pomoć sudcima (voda, loptice) 11. srpnja – 17.srpnja (8h – 18h)

Registraciju igrača 10.srpnja (15h – 19h)

Administracija (prikupljanje turnirske dokumentacije) 11. srpnja – 17.srpnja (fleksibilno vrijeme)

"Za sve volontereke i volontere uz upute za volontiranje osiguravamo akreditaciju, službenu majicu turnira, certifikat o volontiranju na međunarodnom događaji, dobru atmosferu i poneku nagradu iznenađenja. Za više informacija oko prijava za volontiranje možete se javiti na kontakt broj 091 547 3284 ili putem e-maila info@tenisdubrovnik.com", ističe se u pozivu.

Svake godine tijekom sedmodnevnog programa, Dubrovnik Dub Bowl okupi mlade perspektivne nade sa svih strana svijeta koje stižu u Dubrovnik predstavljati svoje države u kategorijama do 11 i 13 godina.

Ove godine „Dubrovnik Dub Bowl International Tennis Championship U11 & U13“ na rasporedu je od 11. srpnja do 17. srpnja a prijavilo se 180 djece iz 69 država svijeta. Neke od novih zemalja koje će turnir ugostiti su Novi Zeland, Tajvan, Bahrein, Indonezija i Namibija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.