Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Dubrovniku danas akcija učlanjivanja u Hajduk

22.01.2022.

07:44

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Akcija učlanjivanja "Pripadaj Hajduku"

Akcija učlanjivanja "Pripadaj Hajduku"

Foto: HNK Hajduk / -

Među navijačima Hajduka početkom 2022. godine vlada pozitivno ludilo, pa tako već u prvih dvadeset dana nove godine Hajduk broji više od 25 000 vjernih članova.

Ludilo živi i u Dubrovniku, pa tako dubrovačko Društvo Prijatelja Hajduka poziva sve navijače i simpatizere Hajduka da danas od 10 do 17 sati dođu do CB Tramvaj u Vukovarskoj ulici i u svoje ruke dobiju najtraženiju karticu – člansku iskaznicu najvećeg hrvatskog kluba.

Od 13 sati je organizirano zajedničko gledanje pripremne utakmice između Hajduka i mostarskog Veleža.

Osim učlanjivanja i gledanja utakmice, svi navijači će imati priliku i uključiti se u projekt otkupa dionica kluba “Za sva vrimena” i osigurati svoje jedinstveno mjesto u Parku ispod zapadne tribine poljudskog stadiona.

Na akciju učlanjivanja stiže Odjel za članstvo Hajduka što znači da će se članske iskaznice izrađivati na licu mjesta. Iznos godišnje članarine je 100 kuna za punoljetne, odnosno 50 kuna za maloljetne članove i članove starije od 65 godina.

Za sve dodatne informacije slobodno se javite na facebook stranicu DPH Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.