Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Orebiću kulinarska radionica "Novi gastronomski trendovi – vegetarijanstvo i veganstvo"

19.04.2022.

15:40

Autor: HRT - Radio Dubrovnik/ Joško Jelavić

Orebić

Orebić

Foto: HRT - Radio Dubrovnik / -

U sklopu priprema za turističku sezonu i provedbe projekta integralnog upravljanja u destinaciji Orebić, TZ općine Orebić u suradnji sa studijem gastronomije na visokom učilištu Aspira u Splitu, danas je u hotelu Aminess Bellevue u Orebiću počela trodnevna stručna kulinarska radionica „Novi gastronomski trendovi – vegetarijanstvo i veganstvo“.

Voditelj radionice je masterchef Nikša Boban koji predaje kuharstvo na sveučilištu Aspira u Splitu. Pohađa je 15-ero kuhara iz hotela i ugostiteljskih objekata u orebićkoj općini.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.