Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Slanom obnovljeno 60 komunalnih vezova

20.01.2022.

12:47

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Obnovljena riva u Slanom sa 60 komunalnih vezova

Obnovljena riva u Slanom sa 60 komunalnih vezova

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Lučka uprava Dubrovačko-neretvanske županije, u suradnji s Općinom Dubrovačko primorje, završila je projekt obnove 60 komunalnih vezova u Slanomu.

Riječ je o iznimno značajnom projektu za stanovnike Dubrovačkog primorja, posebno s obzirom na to da su se, ovom investicijom, uvelike poboljšali uvjeti na samim vezovima.

Vrijednost radova je milijun i 250 tisuća kuna, a financirani su sredstvima Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Dubrovačko primorje.

Podsjetimo, Dubrovačko-neretvanska županija, putem svojih lučkih uprava radi na projektima realizacije komunalnih lučica i vezova na svom području. Prošle godine završena je realizacija komunalne lučice Porto Uš u Korčuli, a u tijeku je i izgradnja komunalnog dijela luke u Račišću, kao i lučice Drače.

U sljedeće četiri godine jedan od prioriteta je izgradnja novih 1500 komunalnih vezova namijenjenih stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.