Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Zamjenik župana Cebalo posjetio domove za starije na Korčuli

01.01.2022.

13:26

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Zamjenik župana Cebalo posjetio domove za starije na Korčuli

Zamjenik župana Cebalo posjetio domove za starije na Korčuli

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Zamjenik župana Joško Cebalo na Korčuli je, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, posjetio Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe “Majka Marija Petković” Blato, Dom za odrasle osobe Blato, Dom za starije osobe Korčula te Dom za starije osobe Vela Luka.

Tradicionalni obilazak u blagdansko vrijeme i ove je godine upriličen u skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom.

„Izostalo je naše tradicionalno druženje s korisnicima, no ovo su trenuci kada je najbitnije odgovorno ponašanje, ali i prigoda za zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima i zaposlenicima domova za starije osobe na doprinosu u borbi protiv pandemije“, istaknuo je zamjenik Cebalo u kratkom susretu s ravnateljima domova kojima je uručio donacije Županije i prigodne poklone.

Podsjetimo da je zamjenik župana u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žakline Marević ovoga tjedna posjetio i Dom za starije Dubrovnik, Dom za starije i nemoćne osobe “Domus Christi”, Dječji dom Maslina, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Dom za starije i nemoćne osobe Konavle te Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Dubrovačko-neretvanska županija ove je godine navedenim ustanovama povodom blagdana donirala 120 tisuća kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.