Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Zrno ljubavi" - "Grofovi" darivali potrebite hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

24.12.2021.

07:44

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Udruga specijalne jedinice policije Grof posjetila i darivala potrebite hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

Udruga specijalne jedinice policije Grof posjetila i darivala potrebite hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

Foto: PU dubrovačko-neretvanska / -

U ovo predblagdansko vrijeme članovi Udruge specijalne jedinice policije Grof nisu zaboravili one koji su branili hrvatsku domovinu, a danas se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji. Osim što su im osobno dostavili pakete s namirnicama, kroz razgovor i druženje dali su im do znanja da nisu sami i zaboravljeni.

Naime, Udruga specijalne jedinice policije Grof aplicirala je na javni poziv Ministarstva hrvatskih branitelja za financiranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata u cilju ublažavanja posljedica rata te povećanja socijalne uključenosti.

Od dobivenih sredstava, Udruga je financirala 30 paketa koji su se sastojali od nekvarljivih prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština, koje su potom policijski službenici Interventne jedinice policije ove Policijske uprave, ujedno i članovi same Udruge, pojedinačno, tijekom ovog tjedna, prevezli i darovali hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.

Ovim malim činom Udruga specijalne jedinice policije Grof i Policijska uprava dubrovačko-neretvanska pokazali su kako misle na potrebite hrvatske branitelje i njihove obitelji i rade za njihovo dobro i bolje sutra.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.