Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Županija pomaže vrijedan rad udruga koje brinu o najranjivijima

21.03.2022.

18:55

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Župan Dobroslavić s predstavnicama udruga

Župan Dobroslavić s predstavnicama udruga

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je danas s predstavnicima udruga Ugovore o financijskoj potpori programima udruga civilnog društva s područja Dubrovačko-neretvanske županije za 2022. godinu.

Riječ je o programima Pomoć u kući starijim osobama na području Dubrovačko-neretvanske županije, Dnevni boravak za djecu s cerebralnom paralizom „Skalin po skalin“ te Dnevni boravak za osobe s psihosocijalnim teškoćama.

Na potpisivanju su bile nazočne i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđica Popović te pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

"Dubrovačko-neretvanska županija godinama prati rad i prepoznaje značaj ovih programa. Riječ je o udrugama koje rade važan posao za zajednicu. Njih pet brinu o starijim osobama, a dvije udruge pomažu našim sugrađanima s poteškoćama u razvoju, odnosno psihosocijalnim teškoćama i to su udruge koje svojim radom zaslužuju našu potporu", istaknuo je župan Dobroslavić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.