Dinara slavila protiv Rudara 3:0

Dinara slavila protiv Rudara 3:0 Dinara slavila protiv Rudara 3:0

U 6. kolu ŽNL kninska Dinara uvjerljivo je svladala Rudara iz Siverića 3:0. Iao se cijelo prvo poluvrijeme igralo po kiši i blatnjavom terenu, domaći igrači uspjeli su stalnim napadima, borbenom i kvalitetnom igrom nadvladati momčad iz Siverića i tako potvrditi prvo mjesto na ljestvici.

Prvo poluvrijeme "rudari" su po kiši natopljenom terenu uspjeli odolijevati napadima Dinare, no drugio dio igre u potpunosti je pripao Kninjanima. Prvi gol postigao je Žejko Stojak u 57. minuti i tako najavio visoku pobjedu domaćina.

Iako su se Siverićani pokušali obraniti, a imali su i par izlednih prilika, bilo je vidljivo da će uskoro biti nadvladani od jače momčadi. U 73. minuti Daniell Karna, drugim golom, već je gotovo potvrdio pobjedu, dok je Toni Blažević u 88. minuti zapečatio susret i tako osigurao prvo mjesto Dinare u ŽNL.

Naime, Kninjani u prvom dijelu prvenstva još nisu poraženi, a za kraj ovog dijela prvenstva preostaje im još gostovanje kod drniškog DOŠK-a. Iako do kraja ostaje samo jo jedno kolo Dinaru bismo već mogli proglasiti jesenskim prvakom županijske lige.

Preuzmite datoteke

drugi 341,9 kB