Dvoje novooboljelih u županiji - jedna osoba iz Drniša, jedna iz Biskupije

Dvoje novooboljelih u županiji - jedna osoba iz Drniša, jedna iz Biskupije

Pixsell

Od jutros imamo još dvije osobe pozitivne na koronavirus pa je ukupan broj zaraženih osoba od početka epidemije na području Šibensko-kninske županije 86. Obje osobe su vezane uz kninsku bolnicu, priopćio je Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

" Jedna osoba je s područja Grada Drniša obiteljski kontakt s prethodno oboljelom osobom. Druga je osoba s područja općine Biskupije, a riječ je o pacijentu kninske bolnice koji nije imao simptome ali je naknadno testiran. Do danas su se oporavile 34 osobe.

 

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 6 osoba od kojih je jedna osoba i dalje na respiratoru. Dva pacijenta iz šibenske bolnice se i dalje nalaze na respiratoru u KBC Split. Pod mjerama zdravstvenog nadzora su 134 osobe, od čega je 105 kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji su ukupno 134 osobe.

U protekla 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije bilo dojava o kršenju mjera samoizolacije.

 

I dalje apeliramo na građanstvo da se pridržavaju svih preporuka i mjera, virus je i dalje prisutan, budimo odgovorni za svoje i zdravlje naših bližnjih", stoji u priopćenju Županijskog stožera.