Grad Knin nagradio najuspješnije sportaše i trenere

Grad Knin nagradio najuspješnije sportaše i trenere Grad Knin nagradio najuspješnije sportaše i trenere

Dodjelom priznanja i jednokratnim novčanim naknadama Grad Knin nagradio je 14 sportaša i sportašica, te dva najuspješnija trenera za iznimne sportske rezultate u ovoj godini i promicanje kninskog sporta u zemlji i svijetu.

Novčana naknade za sportaše kreću se od 1500 do 2500 kuna, ovisno o njihovim uspjesima na državnim i međunarodnim natjecanjima ,dok su treneri TK DIV Knin, Dragan Pinjuh i Atletskog kluba sv. Ante, Dražen Lasić dobili po tri tisuće kuna.

Nagrađeni sportaši su Vinko Oroz iz Kluba sjedeće odbojke Knin 95, Marko Čeko, AK Sv. Ante, Josip Teskera, TK DIV Knin, Petra Batić, TK DIV, Kristina Jakovljević, TK DIV, Danijela Jelić, AK Sv. Ante, Mateo Prakljačić TK DIV, Elizabeta Krišto , TK DIV, Matea i Ela Jelić iz TK Olympic, Milan Treskavica i Ante Gluić članovi CroGym-a, Milana Vukmirović ,Karate klub Tigar, te Boris Šiljeg iz Športsko ribolovnog društva Krka.

 

Čestitajući najuspješnijim sportašima grada, gradonačelnik Marko Jelić istaknuo je kako će Grad Knin ove godine prvi put dodijelio sportske stipendije i s tom praksom nastavit će i iduće godine. Kako su sportaši najbolji promotori grada, gradonačelnik je naglasio da su u gradskom proračunu za iduću godinu planirana veća sredstva za razvoj sporta nego ove godine, te istaknuo kako vjeruje da će ubuduće potpora sportašima biti recipročna njihovim rezultatima.

U ime nagrađenih sportaša zahvalio se predsjednik Zajednice sportova grada Knina Dragan Matić.