Kninski vijećnici usvojili odluke vezane za novi vrtić

Kninski vijećnici usvojili odluke vezane za novi vrtić

Na sjednica Gradskog vijeća Grada Knina usvojene su dvije formalne odluke vezane za novi objekt dječjeg vrtića u Ulici 4. gardijske brigade. Dio oporbenih vijećnika, međutim, napustio je Vijećnicu jer nisu primili e-mail s pozivom i materijalima za sjednicu.

Počela je izlaskom četvero vijećnika i završila za nepunih 20 minuta – 19. sjednica Gradskog vijeća, sazvana kako bi se ispunile formalnosti oko korištenja zgrade i opreme novog vrtića, prošla je u raspravi o propustu sa slanjem poziva i materijala vijećnicima. 

Na samome početku odgodu sjednice zatražila je MOST-ova vijećnica Marija Ćurić, pa u znak protesta napustila sjednicu. Za njom, Vijećnicu su napustili Marko Šešo, Goran Mrnjavac i Nikolina Grizelj iz HDZ-a.
Sustav je poslao obavijest da su mejlovi isporučeni, kazao je gradonačelnik, a da se ne bi ovako nešto ponovilo, ubuduće će vijećnici pozive dobivati e-mailom, putem web-a, SMS-om i pozivom.

A što se tiče područnog objekta dječjeg vrtića, zvat će se Radost i njegovo otvaranje je u završnoj fazi.
Grad, kao vlasnik, na upravljanje i korištenje, zgradu je dao Dječjem vrtiću Cvrčak i darovao opremu vrijednu nešto manje od 440 tisuća kuna. Jednoglasno su tako odlučili gradski vijećnici.