Kninsko veleučilište svečano obilježilo početak nove akademske godine

Kninsko veleučilište svečano obilježilo početak nove akademske godine Kninsko veleučilište svečano obilježilo početak nove akademske godine

Na Veleučilištu Marka Marulića u Kninu počela je nova akademska godina. Na preddiplomske studije upisana su 63 studenta, a u tijeku je upis na specijalistički studij Ekonomski i normativni okvir poduzetništva na kojemu je upisna kvota 30 studenata.

Prigodnim riječima brucošima su se obratili dekanica Lovorka Blažević, gradonačelnik Marko Jelić, šibensko-kninski župan Goran Pauk i predsjednik studentskog zbora Darko Gambiroža.

 

"Veleučilište je opremljeno modernim labaratorijima, učionicama, informatičkom te video konferencijskom dvoranom. Potičemo poslovnu suradnju s nizom domaćih i stranih institucija , malih i srednjih poslovnih subjekata u kojima studenti stječu svoja stručna i praktična znanja. Nadamo se da ćete i vi iskoristiti resurse koje vam pruža ovo veleučilište", rekla je dekanica Blažević.

Isto im je poželio i gradonačelnik Marko Jelić, a Grad Knin je i ove godine najboljim studentima darovao prijenosna računala. Dobili su ih: Iva Tomić, studentica Studija prehrambene tehnologije, Zorana Križanović s Trgovinskog poslovanja s poduzetništvom te Emanulea Čurčić, sa specijalističkog diplomskog studija Ekonomski i normativni okvir poduzetništva.