Lopovi kradu po cijeloj županiji

Lopovi kradu po cijeloj županiji

Proteklog dana na području naše županije, policija je zabilježila više krađa.

Nepoznati su počinitelji u Vodicama provalili u hotelske sobe dvojice 42-godišnjih slovačkih državljanina i otuđili novac, u Pirovcu su provalili u apartman 53-godišnjeg Zagrepčanina i njegove supruge, te im otuđili novac i osobne isprave, a provala se dogodila i u apartmanu u Tisnom, iz kojega je 53-godišnjem njemačkom državljaninu otuđen novac.

Krađa se dogodila i u disco klubu u Vodicama. Za sada nepoznati počinitelj 23-godišnjoj Zagrepčanki otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna, a iz tamošnjeg hotela nepoznati je počinitelj 29-godišnjakinji iz Piramatovaca otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama, dok je iz trgovine tvrtke iz Zagreba nepoznati počinitelj otuđio robe u vrijednosti par tisuća kuna.

Policija bilježi i jednu krađu u Kninu. Nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko desetaka metara kabela položenog uz željezničku prugu, vrijednog nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija nastavlja potragu za počiniteljaima.