Marijo Ćaćić se kandidirao za gradonačelnika Knina

Marijo Ćaćić se kandidirao za gradonačelnika Knina

Marijo Ćaćić, trenutačni dogradonačelnik, objavio je danas kandidaturu za gradonačelnika Knina. Objavljeno je to na facebook stranici Nezavisne liste Marka Jelića. Kandidatkinja za Ćaćićevu zamjenicu je Kristina Perić.

U objavljenom promotivnom videu, Ćaćić je naglasio kako se u posljednje četiri godine, upravljanje gradom isključivo temeljilo na stručnosti, znanju, upornosti i transparentnosti, a to je dovelo do vidljivog napretka u svim aspektima života i rada.

Također je istaknuo kako danas svi građani Knina imaju jednaka prava i da se mogu, bez bojazno da će biti preskočeni ili izgurani kojekavim stranačkim smicalicama, slobodno javiti na svaki natječaj i biti sigurni da će, ukoliko budu najbolji, dobiti posao za koji su se natjecali.

Ćaćić je obećao da će svu svoju stručnost, znanje i iskustvo, jednako kao i predhodne četiri godine, nesebično staviti u funkciju daljeg razvoja i prosperiteta Knina.

Građanima je uputio poruku: "Želite li da se vratimo na ono što smo imali prije četiri godine, ili želite da se grad nastavi razvijati na načelima poštenja, stručnosti, transparentnosti i jednakosti svih građana. Ovo je naš grad, ovo je tvoj grad, i na tebi je izbor", zaključio je Ćaćić.