Međunarodni dan obitelji u kninskom Domu za starije i nemoćne

Međunarodni dan obitelji u kninskom Domu za starije i nemoćne Međunarodni dan obitelji u kninskom Domu za starije i nemoćne

U Kninskom Domu za starije i nemoćne osobe jučer je svečano obilježen Međunardoni dan obitelji. U sklopu proslave održan je raznovrstan program koji se sastojao od humanitarnog dijela, zabave i posebnog izbora za Naj damu zlatne dobi.

Međunarodni dan obitelji kninski dom za starije i nemoćne obilježava svake godine, a ovaj put pripremili su poseban program koji spaja humanitarnost, druženje i zabavu, kaže ravnateljica Doma Ljubica Bagarić.

U izboru za Naj damu zlatne dobi sudjelovalo je osam korisnica doma i tri gošće iz Koprivnice i Biljana Donjih. Za naj damu publika je odabrala Peku Zelić, a žiri je odabrao Jelenu Maglov, koja je, kako sama kaže, u domu okružena pažnjom, ali ujedno i poručuje kako treba zaposliti više djelatnica.

Tako je, uz svoj uobičajeni posao u Domu, jedna od djelatnica Kristina Golub, kreirala i šivala haljine za sudionice natjecanja.

Nakon izbora druženje korisnika i gostiju nastavljeno je uz glazbu: Hrvoja Marića, klape Knin, Kninskih golubica i Jurice Jelića.