Održana promocija diplomanata na kninskom Veleučilištu

Održana promocija diplomanata na kninskom Veleučilištu Održana promocija diplomanata na kninskom Veleučilištu

Na Veleučilištu „Marka Marulića” u Kninu održana je svečana 13.promocija stručnih prvostupnika i 6.promocija stručnih specijalista ekonomije. Svečanost je održana u skladu s epidemiološkim mjerama, bez uzvanika, roditelja i prijatelja. Diplomu je dobilo 73-oje diplomanata.

Promovirana su 33 stručna prvostupnika trgovinskog poslovanja s poduzetništvom, 17 prvostupnika prehrambene tehnologije i 10 prvostupnika poljoprivrede krša. Diplomu stručnog specijalista ekonomije dobilo je 13 diplomanata.

Sve je pozdravila dekanica Lovorka Blažević.

Svrha vašeg putovanja danas je ispunjena. Mi smo uvjereni da će vam ovo putovanje omogućiti da se bez straha suočite s novim životnim izazovima. Naučili te što je važno za uspjeh, odrediti cilj. Vjerujem da vaš proces učenja od djetinjstva, današnjim činom nije završen. Vi ste potvrda uspješnosti i rada naših profesora i zalog za bolju budućnost naše ustanove i zajednice u cjelini. Uvjerena sam da ćete znanjem i stručnošću pridonijeti osobnom, nacionalnom te stručnom i znanstvenom napretku jer vi ćete graditi budućnost i gospodarstvo naše zemlje”, poručila je dekanica Blažević.