Računala "za naše male genijalce"

Računala "za naše male genijalce" Računala "za naše male genijalce"

Učenici šestih razreda kninske Osnovne škole Dr. Franje Tuđmana dobili su računala koje im je poklonio HEP i Narodni radio, u sklopu akcije "Za naše male genijalce“. Ova se akcija održava već četvrtu godinu zaredom, a njome se želi poboljšati uvjete održavanja nastave i učenja u školama.

Jedan od tih malih genijalaca je i Anteo Pajić, učenik šestog razreda koji je snimao i montirao kratak video, kojim je škola dr. Franje Tuđmana pobijedila na natječaju donatora i osvojila pet računala.

Sve je to pomno nadgledala učiteljica informatike Milka Ivanlić, koja je zajedno s učenicima osmislila ovaj naizgled mali, ali za njih vrlo vrijedan projekt.

Ravnateljica Marija Mijač za ovu je prigodu zajedno s učiteljima i učenicima pripremila priredbu, i istaknula važnost ove donacije.

Vlatka Kamenić Jagodić, predstavnica HEP-a, rekla je kako je tijekom četiri godine koliko traje akcija podijeljeno 150 računala.

Osim Knina, Hrvatska elektroprivreda i Narodni radio u našoj su županiji donirali računala i školama u Stankovcima, Lozovcu i Drnišu.