Robert Okadar kandidat za gradonačelnika Knina

Robert Okadar kandidat za gradonačelnika Knina Robert Okadar kandidat za gradonačelnika Knina

Na predstojećim lokalnim izborima, kandidat za gradonačelnika Knina, u ime Domovinskog pokreta i Mosta, bit će Robert Okadar, inače predsjednik kninskog ogranka Domovinskog pokreta. Objavio je to danas, na kninskoj Tvrđavi, izborni tim ove dvije stranke.

Kandidat za gradonačelnika Robert Okadar, rekao je kako se politika u Hrvatskoj dugo dijeli na lijevo i desno, umjesto na krivo i ispravno.

Fokus će staviti na start-upove, obrte, OPG-ove, mikro poduzeća, koje treba osloboditi komunalnih naknada, gradskoga prireza. Želi privući strane investitore, a Grad im mora pružiti svu potrebnu pomoć.

Bude li izabran za gradonačelnika, Okadar će kaže, na krovove postaviti solarne kolektore, a zgrade energetski obnoviti, kako bi cijeli sustav bio samoodrživ.

Usto, kani stipendirati sve redovite studente i izvrsne učenike.

Kritički se osvrnuo na predhodne vlasti, koje su, kako je rekao na krivom mjestu izgradili pročistač, koji još uvijek, zbog slijeganja tla, ne može dobiti uporabnu dozvolu.

Nema sumnje da postoje ljudi odgovorniji od drugih, koji će morati platiti račun. Ali budimo iskreni, ako tražimo krivca, moramo se sami pogledati u ogledalo.”

Zato je kandidat za budućega gradonačelnika Knina, Robert Okadar, pozvao građane da 16.svibnja, svoj glas daju njemu.

Potporu Robertu Okadaru, došao je dati i kandidat za gradonačelnika Šibenika Mario Kovač.

Inače, Domovinski pokret i Most u Šibensko-kninskoj županiji zajedno izlaze na lokalne izbore, a podržava ih i Nezavisna lista Loza.