Sportski rezultati kninskih i županijskih klubova

Sportski rezultati kninskih i županijskih klubova

Facebook

Ana Džanan iz tekvando kluba DIV Knin, nastupila je na svjetskom juniorskom prvenstvu u Kanadi, MNK Kijevo porazilo Jezera 9:2, Šibenik u posljednjim minutama izgubio od Lučkog, a košarkaši upisali nove vrijedne pobjede.

Ana Džanan iz tekvando kluba DIV Knin, nastupila je na svjetskom juniorskom prvenstvu u Kanadi, održanom proteklog vikenda. Iako nije osvojila medalju, već sam nastup na ovako velikom natjecanju za mladu Kninjanku znači veliki uspjeh.

Odbojkašice kninske Mladosti natječu se u 3. hrvatskoj ligi jug. Unatoč dobroj igri na rezultate još treba pričekati, kaže voditelj ekipe Željko Tomljenović.

Od ostalih rezultata spomenimo još jednu sjajnu pobjedu malonogometnog kluba Kijevo Knin. Oni su golijadom ispratili momčad Jezera, pobijedilsu 9:2, i nakon osam kola zadržali prvo mjesto na ljestivici 2. hrvaske malonogmetne lige Jug. Sasvim druga priča s nogometnim klubom Šibenik, koji je u sedam mjeseci promijenio šest trenera. No, ni to im nije pomoglo da se maknu s desetog mjesta druge hrvatske nogometne lige. Moglo bi se reći da ih pomalo prati i nesreća, jer su u 16. kolu, u utakmici protiv Lučkog, vodili od 13, minute da bi u završnici utakmice, u samo tri minute dobili dva gola i prosuli sva tri boda. Za kraj o dvjema pobjedama šibenskih košarkaša. Šibenik je na Baldekinu svladao Škrljevo s 88:68, a Jolly je pobijedio Cibonu 87:78.