Sportski rezultati kninskih klubova pri kraju sezone

Sportski rezultati kninskih klubova pri kraju sezone

Taekwondo klub DIV KNIN (facebook)

Malonogometni klub Kijevo Knin završio ovogodišnju sezonu na 7. mjestu II. lige. Dinarine mlade snage privode kraju sezonu. Mladi sportaši postižu izvrsne rezultate u borilačkim sportovima: Stela Pinjuh i Mateo Pratljačić iz Taekwando kluba DIV Knin osigurali nastup na Europskom kadetskom prvenstvu.

Malonogometni klub Kijevo Knin završio je ovogodišnju sezonu na sedmom mjestu Druge lige Jug. U posljednjoj utakmici na domaćem terenu izgubili su od Porto Tolera 5:4. Predsjednik i trener kluba Danijel Rimac smatra da je pozitivno što su unatoč brojnim teškoćama priveli natjecanje kraju, ali sveukupno nije zadovoljan onim što je ove sezone učinjeno:

ton:

Mlađe kategorije nogometnog kluba Dinara polako privode kraju ovu sezonu. Pioniri su natjecanje završili na prvom mjestu Županijske lige, a kadeti dva kola prije kraja drže vrh Treće lige. Sveukupno gledajući, Dinarin pomladak pruža dobre igre i rezultate, zaključuje trener Miroslav Čalić:

ton:

Mladi sportaši postižu izvrsne rezultate i u borilačkim sportovima. Tako su Stela Pinjuh i Mateo Pratljačić iz Tekvando kluba Knin osigurali nastup na Europskom kadetskom prvenstu, osvojivši zlata na susedgradskom Sokol Pokalu.