Sportski rezultati kninskih klubova

Sportski rezultati kninskih klubova

Facebook

Marko Čeko skočio u dalj 7,46. Njegov trener Dražen Lasić kaže da je rezultat mladog kninskog atletičara na svjetskoj razini. U derbiju 2. malonogometne lige PortoTolero i Kijevo Knin igrali neriješeno 4:4.

Još jedan velik uspjeh kninskih atletičara. U 2. kolu dalmatinske lige, održanom u subotu u Splitu, Marko Čeko skočio je u dalj 7,46. Iako taj rezultat nije priznat kao službeni, zbog vjetra, čija je brzina bila neznatno veća od dopuštene, trener Dražen Lasić kaže da se radi o vrhunskom postignuću.

I ostali kninski atletičari:  Tonka Pokrovac, Lara Ercegovac, Josip Tuka i Anamrija Marić, ostvarili su u Splitu vrijedne rezultate, povrđuje trener Lasić.

Ženski odbojkaški klub Mladost 2000 uspješno je započeo proljetni dio sezone. Igra je sve bolja, a s njom dolaze i rezultati, kaže trenerica Matea Bužonja, koja naglašava kako se polako ostvaruju ciljevi koje su zacrtali kada su i obnovili rad kluba.

U derbiju kola malonogometni klub Kijevo Knin sastao se u Pločama s vodećim Porto Tolerom i postigao neriješen rezultat – 4:4. na taj način zadržao je drugu poziciju na ljestvici, sa 35 bodova. 36 ima Porto Tolero, a Crnica je treća sa 34 boda.