Taekwando klub DIV knin dobio dvoranu

Taekwando klub DIV knin dobio dvoranu Taekwando klub DIV knin dobio dvoranu

Najtrofejniji kninski sportski klub – tekvando klub Div Knin, dobio je danas svoju novu, moderno opremljenu dvoranu, koja je nazvana Taekwando klub DIV Knin - Dom pobjednika. Svečanom otvaranju bili su nazočni redstavnci Hrvatskog taekwando saveza, grada Knina, sportskih udruga i brojni drugi.

Godinama smo sanjali o jednom ovakvom prostoru, u kojem bi mogli svi vježbati i pripremati se za natjecanja. I nakon 18 godina, uspjeli smo dobiti dvoranu, rekao je trener tekvando kluba Div Knin Dragan Pinjuh, koji je i pokrenuo uspješnu tekvando priču u Kninu.

Kninski tekvando borci donijeli su ne samo Kninu nego i Hrvatskoj brojne medalje sa najvećih svjetskih natjecanja. Najuspješnija članica kluba svakako je mlada kninska sportašica Matea Jelić, koja je oduševljena dvoranom i kaže da sada mogu trenirati kada god požele.

Same riječi hvale za dvoranu, ali i za klub i njegovog trenera ima i tajnik Hrvatskog tekvando saveza Petar Josipović.

Dvorana koja je nazvana Domom pobjednika ima sveukupno 126 kvadratnih metara, njena obnova stajala je oko sto tisuća kuna, a Grad Knin ovaj prostor dao je kninskom tekvando klubu u najam na pet godina. Novu dvoranu svečano je u ime sponzora otvorio član Uprave DIV-a Dalibor Marjanović.