Treći dan bez novozaraženih u županiji

Treći dan bez novozaraženih u županiji

Treći dan za redom nemamo novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj oboljelih u našoj županiji i dalje je 89, a oporavljenih je 49, stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

 

"Od ukupnog broja oporavljenih, 20 je s područja Općine Murter-Kornati, 5 s područja Grada Vodica, 7 s područja Grada Drniša, 6 s područja Grada Knina, 7 s područja Grada Šibenika, 3 s područja Općine Tisno i jedna osoba s područja Grada Skradina.

 

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirana su 3 pacijenta, ni jedan pacijent nije na respiratoru. Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 84 osobe, od čega je 45 kontakt s oboljelim od COVID-19. Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 1439 uzoraka.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske zaprimljena je 1 dojava o kršenju mjere samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da je izrečena mjera kršena.   

 

Zahvaljujući savjesnosti naših građana, treći dan za redom nemamo novooboljelih, a broj oporavljenih raste. I dalje apeliramo, budite odgovorni i pridržavajte se propisanih mjera kako bi zadržali relativno povoljnu epidemiološku sliku", poručuju iz Županijskog stožera.