Udruga ZvoniMir otvorila ured u Kistanjama

Udruga ZvoniMir otvorila ured u Kistanjama Udruga ZvoniMir otvorila ured u Kistanjama

Ured će raditi dva puta tjedno, u njemu će djelovati Klub za zapošljavanje, a s vremenom će proraditi i Pravno savjetovalište – za žene žrtve nasilja i obespravljene potrošače.

U svojih 17 godina postojanja, kninska udruga ZvoniMir provela je niz manjih i većih projekata vezanih za pružanje psiho-socijalne pomoći, promicanje ljudskih prava, zaštitu prava potrošača, ali i poticanje te razvoj civilnog društva.
Najnoviji projekt "Pokreni se", vrijedan 580 tisuća kuna, usmjeren je na nezaposlene osobe, a od danas provodit će se i u novom uredu u Kistanjama. Detalje govore voditeljice Klubova za zapošljavanje Helena Lelas i Bojana Tomasović

Helena Lelas i Bojana Tomasović

Nakon početnih 10 sati rada tjedno, ured u Kistanjama uvest će i dodatan termin za Pravno savjetovalište i druge aktivnosti koje ZvoniMir već provodi u Kninu, najavljuje voditeljica udruge Renata Madžar

Renata Madžar

Novootvoreni ured udruge ZvoniMir u Kistanjama radit će, dakle, utorkom i četvrtkom od 8 do 13 sati, a nalazi se na adresi Tuđmanova 101, pored Pošte i Dobrovoljnog vatrogasnog društva.