Veleučilište Marka Marulića slavi 16. rođendan

Veleučilište Marka Marulića slavi 16. rođendan Veleučilište Marka Marulića slavi 16. rođendan

Veleučilište Marka Marulića obilježilo je 16. obljetnicu osnutka. Na svečanosti, koja se održala na terasi Studentskog doma fra Lujo Marun, uzvanike je pozdravila dekanica Lovorka Blažević zahvalivši se prije svega svim djelatnicima i studentima koji su uspješno prebrodili on-line akademsku godinu.

 

Unatoč svim izazovima u protekloj akademskoj godini Veleučilište je uspjelo realizirati brojne projekte, kazala je dekanica Blažević.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić, koji je i sam završio preddiplomski studij u ovoj ustanovi, čestitao je djelatnicima i studentima njihov dan ističući da će uvijek imati potporu Grada, a želja mu je nadasve realizirati Inovacijsko središte u Biskupiji.

Tome se nada i župan Marko Jelić , inače profesor na Veleučilištu. Županija će, kaže, probati iznaći dodatna sredstva za Veleučilište.

 

Stručno vijeće Veleučilište dodijelilo je nagradu dr. sc Mariji Vrdoljak, profesorici Visoke škole nagradu srebrno pero za naročite uspjehe u nastavnom, znanstvenom i stručnom radu te za unapređenje rada, razvoja i promocije Veleučilišta.

 

Poslušajte izjave Lovorke Blažević, Marija Ćaćića i Marka Jelića.

Lovorka Blažević, Marijo Ćaćić i Marko Jelić