Više nego uspješan Uskrsni sajam u Kninu

Više nego uspješan  Uskrsni sajam u Kninu Više nego uspješan  Uskrsni sajam u Kninu

Uskrsni sajam u Kninu bio je pun pogodak. Organizatoru je na ruku išlo lijepo vrijeme pa se u parku kod kružnoga toka okupilo mnoštvo ljudi. Već u 10h počela je podjela uskrsnih pogača i u vrlo kratkom vremenu podijeljeno ih je 100 , koliko ih je i osigurao Grad Knin.

 

Na Uskrsnom doručku našla su se tradicionalan blagdanska jela – šunka, sir, mladi luk, jaja. Uz dobru trpezu građani su mogli kupiti i uskrsne ukrase i suvenire. A ponuda je bila raznovrsna- od cvijeća i cvjetnih aranžmana, do nakita i umjetničkih fotografija. Na sajmu je sudjelovalo desetak izlagača, popu KUD-a Kralj Zvonimir, Likovne udruge, udruge Naše ognjište, Carza itd. Pridružili su se i OPG-ovci od kojih su najbrojniji bili pčelari . Veliki interes posjetitelja bio je za medom i mednim pripravcima.

 

Najviše je danas bilo djece koja su sudjelovali na radionici izrade uskrsnih ukrasa, a još zanimljivija im je bila potraga za jajima. Pobjednici su bili Lorena i Manuela koje su pronašle 11 jaja. Za nagradu su dobili paketić slatkiša.

 

Organizator manifestacije "Uskrs u Kinu" je Turstička zajednica grada Knina.

 

Radost Uskrsa s građanima su danas podijelili i grdonačelik Marko Jelić sa svojim zamjenicima, Kristinom perić i Marijom Ćaćićem.

 

Više u fotogaleriji