Vodičanin pao s više vrsta droge

Vodičanin pao s više vrsta droge

PIXSELL

Mladi Vodičanin proizvodio i prodavao drogu.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja Vodica osumnjičenim za ukupno deset kaznenih djela iz djelokruga suzbijanja zlouporabe droga, od kojih četiri neovlaštene proizvodnje i promet drogama i šest kaznenih djela omogućavanja trošenja droga. 

 Policija je dulje vriejeme prikupljala podatke, a osumnjičenog jučer, 17. lipnja u prijepodnevnim satima u Vodicama zatekla s osobnim vozilom u kojemu je pretragom službeni pas za detekciju droga  pronašao paketiće sa zelenom biljnom materijom karakterističnom za drogu marihuanu bruto težine 121 gram i bijelom praškastom tvari karakterističnom za drogu amfetamin, takozvane „speed“ bruto težine 7 grama. Osim toga kod osumnjičenog je pronađeno i 10 komada tableta takozvani „ekstazy“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu drogu posjedovao radi preprodaje, te da je u vremenu od 27. svibnja do zaticanja, na području Vodica u tri navrata prodavao drogu, a u šest navrata je  osobama s tog područja omogućavao konzumiranje droge bez novčane naknade. 

        

Nakon dovršetka kriminalističke istrage, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, zadržan u pritvoru.