Hrvatski radio

Radio Knin

Javni poziv za Zvonimirove dane

14.06.2022.

15:34

Autor: Radio Knin

Zvonimirovi dani

Zvonimirovi dani

Foto: scokaric / HRT

Turistička Zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se pridruže manifestaciji Zvonimirovi dani koja će se održati u petak i subotu na Kninskoj tvrđavi.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama i mogućnostima. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora. Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, ukrase, gastro delicije, prigodne poklone i ostalo, u skladu s lokalnom kulturom i tradicijom.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu te je dostaviti na adresu info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke Zajednice grada Knina na adresi Tuđmanova 24, najkasnije do 16. lipnja u 09:00 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.