Hrvatski radio

Radio Knin

Predstava Halatafl stiže u Knin

24.05.2023.

16:50

Autor: Radio Knin

Kazalište u Šibeniku

Kazalište u Šibeniku

Foto: HRT / Hrvatska enciklopedija, mrežno izdanje. Leksikografski zavod Miroslav Krleža

Predstava Halatafl u Kninu će biti izvedena u nekadašnjem prostoru Narodne knjižnice u nedjelju, s početkom u 19.00 sati. Ulaznice su besplatne, a mogu se preuzeti do subote.

U novi scenski prostor stare knjižnice prvi put stiže predstava za odrasle. Redateljsko - glumački dvojac Boris Svrtan i Darko Milas osmislili su i uprizorili socijalnu tragikomediju Halatafl, koja je u studenom premijerno izvedena na šibenskim kazališnim daskama, a u nedjelju će je moći pogledati kninska publika. Ova topla ljudska priča progovara o devijacijama koje svakodnevno pritišću procese društvenog sazrijevanja i o pojedincima različitih socijalnih statusa koji imaju više zajedničkoga nego što su mislili.

Organizator je Pučko otvoreno učilište Knin.

Ravnateljica POU Knin Sandra Žulj Cigić

Predstava je nastala u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku i Teatrina Grdelin. Broj mjesta je ograničen, a ulaznice možete preuzeti u Narodnoj knjižnici Knin koja je suorganizator događaja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.