Hrvatski radio

Radio Knin

Karatist Ivan Zoričić i košarkašica Antonija Mišura najbolji sportaši Šibensko-kninske županije

14.05.2013.

14:49

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kninski sportaši osvojili druga mjesta u kategoriji najbolji sportaš i sportašica, odnosno treće mjesto u konkurenciji momčadi

 

U Šibeniku su dodijeljene  nagrade i priznanja najboljim sportašima Šibensko-kninske županije za 2012. godine.

Antonija Mišura, sad već bivša košarkašica Jolly JBS-a i Ivan Zoričić, član Karate kluba Drniš, najbolji su sportaši Šibensko-kninske županije za proteklu godinu. Iza ovogodišnjih laureata ostali su Saša Babić, hrvatski reprezentativac, član Malonogometnog kluba Kijevo Knin Bilić-Erić Security i Matea Jelić, članica Taekwondo kluba Knin.

Najbolja ekipa je košarkaški klub Jolly JBS, a najbolja momčad košarkaški klub Jolly Jadranska banka Šibenik. Drugo mjesto u konkurenciji momčadi pripalo je Biciklističkom klubu Orlov krug iz Vodica, a treće Malonogometnom klubu Kijevo Knin Bilić-Erić Security, dok su kod ekipa, iza košarkašica Jollyja, ostale kuglačice Šubićevca i gimnastičarke Dišpeta.

Kao zaslužni djelatnici nagrađeni su Natko Giljević, Boris Paškvalin i dugogodišnji tajnik malonogometnog kluba Kijevo Knin Rajko Matić. Posthumno su nagrađeni Josip Slamić-Primo i Dražen Marin. Priznanje je dobio i Vinko Oroz iz kluba sjedeće odbojke Knin, dok je Nogometni klub Šibenik nagrađen za 80 godina postojanja. Priznanja je primio i 21 perspektivni sportaš iz 11 klubova, među njima i Kninjani: Ana Džanan iz Taekwondo kluba Knin, Franka Kopilaš iz Karate kluba Tigar, Marko Čeko iz Atletskog kluba Sveti Ante, te Josip Radić i Ivan Jurišić iz Malonogometnog kluba Kijevo.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.