Hrvatski radio

Radio Knin

Kninski atletičari vratili se iz Splita sa 10 medalja

21.12.2015.

13:52

Autor: Dragan Gligora

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Atletskog kluba ''Hajduk'' iz Splita, u subotu je održan 21. Božićni miting na kojem je nastupilo preko 600 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih država. Kninski atletičari osvojili su deset medalja.

Članovi kninskog atletskog kluba postigli su odlične rezultate – ukupno 10 medalja, od čega 4 zlatne, 5 srebrnih i 1 brončana. Sjajan rezultat ostvario je Marko Čeko, pobjedom na 100m sa 11,82, što je njegov osobni rekord. Katarina Komarica pobjedila je na 100 metara sa 13,13, a Antonio Zelić bio je drugi na 400 metara sa 50,01.U mlađim kategorijama izvrsne rezultate ostvarili su: Tonka Pokrovac, Daniela Jelić, Ivan Ercegovac i Lana Anić-Kaliger. Trener Dražen Lasića izuzetno je zadovoljnan ovim rezultatima:

U subotu je održan i stolnoteniski božićni turnir, u organizaciji kninskog stolnoteniskog kluba. Nastupile su ekipe iz Šibenika, Zatona i Knina. Prva kninska ekipa osvojila je prvo mjesto, drugi su bili Šibenčani, treća je bila druga kninska ekipa, a četvrto mjesto zauzeli su stolnotenisači Zatona.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.